Bow & Tie är en webbutik som fokuserar på försäljning av stilfulla accessoarer till män (och kvinnor). Vi säljer i första hand slipsar och flugor men kompletterar ibland vårt utbud med andra typer av produkter. Vårt fokus kommer dock alltid att vara att erbjuda våra kunder det bästa sortimentet av slipsar och flugor i bra kvalité till bra priser.

Bow & Tie drivs som en verksamhet inom företaget Rosch Information & Media AB. Våra företagsuppgifter hittar ni nedan.

Rosch Information & Media AB
Dalamadsvägen 25
370 24 Nättraby

Har ni frågor eller vill ge oss feedback så hittar ni alla våra kontaktuppgifter på sidan Kontakta oss. Förslag på vad ni vill se för produkter i vårt sortiment är hjärtligt välkommet!

/Christian på Bow & Tie

Ps. Tidigare hette vi TieMeUp.se men har nu bytt namn, grafisk profil, byggt en ny webbutik och kommer inom kort att utöka sortimentet med fler slipsar och flugor. Ds.

2 tankar om “Om Bow & Tie

 1. may.akerlund says:

  Hej , förstår inte varför det står att ni inte levererar förenas jag fyllt i adress, jag har fyllt i adress! Mvh May Åkerlund

  • Christian says:

   Hej May,

   och tack för ditt meddelande. Mycket riktigt hade vi nyligen ett tillfälligt fel i vår kassa vilket gjorde att adressen alltid blev ogiltig. Det ska nu vara fixat och jag hoppas det går bättre att lägga en order nu.

   Mvh/
   Christian, Bow & Tie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *